Missing large

Mark Thames Free

Recent Comments

  1. over 7 years ago on Big Nate

    That actually is the correct answer. Cliffhanger originated from Western movies where sometimes, the movie would end with the hero hanging from a cliff.

  2. almost 8 years ago on Big Nate

    I called dibs on the entire universe 2 years ago. I still have the certificate.

  3. almost 8 years ago on Big Nate

    I have no idea how you guys got your answers, but I got 10:42 and 40 seconds.Proof:

    10 * 30 = 300 seconds = 5 minutes.15 * 40 = 600 seconds = 10 minutes.12 * 120 = 1440 seconds = 24 minutes.

    There are 36 gaps between the questions (not 37).

    5 * 36 = 180 seconds = 3 minutes.2 * 20 = 40 seconds

    5 minutes + 10 minutes + 24 minutes + 3 minutes + 40 seconds = 42 minutes and 40 seconds.

    Test starts at 10:00 precisely.

    So, Carl hands in his test at 10:42 and 40 seconds.

  4. almost 8 years ago on Big Nate

    I don’t really think that’s a countdown. It’s probably one of those “stress techniques” where you calm down by closing your eyes, breathing deeply, and slowly counting to ten.

  5. almost 8 years ago on Big Nate

    Umm…Exactly how does Nate know where Mr.Rosa lives???

  6. almost 8 years ago on [Deleted]

    Johnnython was being sarcastic.

  7. almost 8 years ago on Big Nate

    Alright, how much did they have to pay you to say that?

  8. almost 8 years ago on Big Nate

    What?

  9. almost 8 years ago on Big Nate

    Jenny did use to kiss any boy who she could beat in a race before, so I guess she wouldn’t mind kissing Teddy.

  10. almost 8 years ago on Big Nate

    Jenny, Jenny, Jenny, JennyYou slay me like South Park’s Kenny.