A Recent Favorite:

FoxTrot by Bill Amend

FoxTrot

Recent Comments

  1. Mark Thames commented on Big Nate about 1 month ago

    That actually is the correct answer. Cliffhanger originated from Western movies where sometimes, the movie would end with the hero hanging from a cliff.

  2. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    I called dibs on the entire universe 2 years ago. I still have the certificate.

  3. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    I have no idea how you guys got your answers, but I got 10:42 and 40 seconds.
    Proof:

    10 * 30 = 300 seconds = 5 minutes.
    15 * 40 = 600 seconds = 10 minutes.
    12 * 120 = 1440 seconds = 24 minutes.

    There are 36 gaps between the questions (not 37).

    5 * 36 = 180 seconds = 3 minutes.
    2 * 20 = 40 seconds

    5 minutes + 10 minutes + 24 minutes + 3 minutes + 40 seconds = 42 minutes and 40 seconds.

    Test starts at 10:00 precisely.

    So, Carl hands in his test at 10:42 and 40 seconds.

  4. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    I don’t really think that’s a countdown. It’s probably one of those “stress techniques” where you calm down by closing your eyes, breathing deeply, and slowly counting to ten.

  5. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    Umm…Exactly how does Nate know where Mr.Rosa lives???

  6. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    Johnnython was being sarcastic.

  7. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    Alright, how much did they have to pay you to say that?

  8. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    It’s embarrassing for you that you type so many messages per comic.

  9. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    What?

  10. Mark Thames commented on Big Nate 3 months ago

    Jenny did use to kiss any boy who she could beat in a race before, so I guess she wouldn’t mind kissing Teddy.